veckan i bilder:

Först nu kan jag sätta mig ner i lugn och ro vid datorn! Har haft fullt upp hela helgen. Puh.

En rolig grej (eller det händer tuusen roliga grejer, men här väljer jag att fokusera på detta) hände i skolan i veckan. Lisa kastade en madarin till Maria, men det var ett dåligt (eller väldigt bra, beroende på hur man ser det) pass så mandarinen studsade på backen och upp på en cykelpakethållare!
Bildbevis:


Sedan så är jag & Johanna ganska gulliga mot varandra. För på fredagen när jag kom till skolan så sken Johanna upp som en sol när hon såg mig! Det var för att vi hade en varsin födelsedagspresent till varandra! Jag gav henne i förskott och hon gav mig i efterskott. Jag fick det här fina paketet  och inuti det var det en ! Jag fick också ett sött kort! Framsidan:  och inuti  . Och Johanna fick en liten badanka och badgroda av mig! Rosa såklart !


Fredagkvällen tillbringades hos Julia med lite mystjejer. Vi kollade på Idol, åt pepparkakor och jag knäppte massa kort (!)

Jag & Lisa!
Ooh, vilket foster!Och i lördags var jag faktiskt på hockeymatch! Brynäs - Luleå. Tydligen var det en väldigt spännande match... 4-3 efter förlängning! Närå, men det var skoj, även om det var skojigare att prata göteborska med Paula och leka kommentator. Men som jag sa innan: jag är bara med för det goda sällskapets skull. Hockey, eller sport över huvud taget, är inte min grej. Men vi fick gratis biljetter av skolan och gratis är gott! Efter matchen så åkte vi hem till Paula och kollade på Family Guy, Haha helt sjukt program! Men ack så roligt. Sen åkte jag tåg hem med en vagn full av dryga fyllisar.

1 johanny:

skriven

ÅH gud vilka snygga bilder denhär veckan hade att bjuda på!!!! (och nästa vecka blir bättre till och med, party!)

2 Romtiska P:

skriven

<gbg>

Det var inte en så jevvla brro match, frrölunda var ju inte var me! Gööörtrrevligt hadde vi iallafall!

(händer i ansiktet)

Kommentera här: