MP

Om man undrar hur jag kan rösta på miljöpartiet och samtidigt resa runt så mycket, så är det för att jag lever min dröm och gör det jag brinner för men samtidigt kompenserar på annat sätt. Som till exempel så äter jag inte kött, har inte gjort på 9 år och då ska man veta att köttproduktionen står för ca 15-20 % av världens totala koldioxidutsläpp (källa källa) medan flyget svarar för ca 3 % av det totala koldioxidutsläppen i världen (källa). Jag cyklar även till jobbet och sopsorterar allt som går att sopsortera. Så jag är rätt säker på att mitt fotavtryck på klimatet är mindre än de flesta (köttätare) andras. 
 
Här ser man att nötkött är det värsta du kan äta ur miljösynpunkt. Förutsatt att det inte är närproducerat, KRAV och ekologiskt då men tyvärr är ju det mesta folk köper inte det.
 
 
Så jag tänker fortsätta resa. I höst är planen att åka till Zimbabwe och hjälpa till på ett räddningscenter för djur. Sen hoppas jag även på att hjälpa till på barnhem i framtiden och resa för att hjälpa andra.
 
1 Maggie:

skriven

Love you❤️

2 Felicia:

skriven

segt när man kommer på sånt här för sent. annars hade du p*ssat pån!

3 Mikxki:

skriven

Jag tror inte att många tänker på det där

4 Ebba:

skriven

Oj! Tycker också d e skrämmande hur vi använder miljön men har aldrig tänkt på hur MYCKET just köttindustrin verkligen förstör. Kanske tur man är fattig och lever på spaghetti ;)

Kommentera här: