farmerburn

Wops, se upp för bondbränna! Jag satt ute kanske i 45 minuter på sin höjd och bondbrännan har redan kommit! Inte en såndär klassiker man får på armarna, hälften vitt hälften rött, men en ganska ofashion bränna av linnet... Jaja, nu i långhelgen får jag fixa till det, utomhus förhoppningsvis!

Tänkte ifall någon satt och funderade över om jag hade bondbränna eller inte så fick ni svar här, det var väl fantastiskt bra :)

aaatjo!

Träden är gröna! Det har jag knappt märkt. Det måste ha slagit till alldeles nyss typ! Och det kände jag tyvärr av litegrann också... Lite kli i ögonen och några nysningar men annars är det ingen fara... än... *peppar peppar* Hoppas jag kan få uppleva en normal vår i år! Det har jag bara gjort en gång och det var när jag tog en kortisonspruta, sen blev jag immun mot det så det var samma h*lvete nästa år igen. För det skulle ju vara ganska nice om jag slapp ta alla 150 sprutor (för att slippa skiten för gott, men jag är ju livrädd för sprutor), och istället bara en puff var av Bricanyl och Pulmicort och Opatanol varje morgon och sen allt det igen plus Nasonex och Aerius på kvällen. För att ta det på ren svenska så är det astma-inhalator-grejer, ögondroppar, nässpray och sugtabletter, ganska goda sådana.

Nu ska jag ut i grönskan med mina kaniner!

vem tror han att jag är?

I helgen när jag var hos Oscar bad han mig lägga i en diskmedelstablett i diskmaskinen. Så jag gjorde det. Men när jag hade stängt och tryckt på knappen ställde han den dummaste frågan jag någonsin har fått:
- Tog du av plasten?
Och jag fullkomligt tappade hakan av förvåning och förolämpning! Hur kan han tro att jag är så dum att jag inte tar av plasten på tabletten som ska in i maskinen?! Snälla nån, 2½ år har gått och han känner mig tydligen inte alls...