AAAAAAH!!!

Men jag orkar inte! Bara för att jag har varit utomlands och telefonförsäljare har ringt till mig som jag har inte har svarat på så har jag fått betala 85 kr för alla de samtalen!!! Jag vet att man ska stänga av röstbrevlådan men då måste man kontakta Glocalnet och av erfarenhet vet jag att det inte brukar fungera felfritt. Ååååååh vad irriterad jag blir! Som att jag har råd att kasta ut 85 spänn på INGENTING, på att dryga telefonförsäljare ska hålla på ringa flera gånger om dagen! GET THE HINT när jag inte svarar de första 15 gångerna!

broke

Jag fattar inte vad som händer, tydligen har jag levt över mina tillgångar och fått straffavgift för detta och jag kan inte fatta hur! Jag tycker att jag har god hand med pengar men tydligen hade jag missat nåt här. Ska bli väldigt roligt med en FET mobilräkning också eftersom att sms från Kroatien kostar 3,50 kr st. Och ringa var ju inte direkt billigare.

fish

Åh varför finns den här reklamen?! Jag som ibland får lite halvpanik när jag badar i pool och tänker på ifall det skulle vara en fisk i poolen, hur fruktansvärt rädd jag skulle bli. Och så ser jag den här!!! Åh, min sommar är förstörd... Kommer inte kunna bada nånstans.