sopa

Tydligen så är jag lokalvårdare. Så står det iallafall på min lönegrej Det låter ju faktiskt lite häftigare än städerska.

Och ååååååh jag orkar inte ringa och säga att jag inte vill offra 60 timmar av mitt liv i Jädraås på ett annat jobb. För två jobb räcker ju faktiskt. Men det som är skönt nu är att jag har gjort mer än halva arbetsveckan! Bara två dagar kvar nu, sen får man sova som vanligt igen och inte gå upp mitt i natten och cykla iväg och städa! Men det har gått bra, på något sätt så har ju timmarna gått. 15 för att vara exakt.

Musseplutt! ♥

första dagen på jobbet

Kl 06.00 ska jag gå upp från och med idag och två veckor framåt. Och då ska jag städa de första fem timmarna, fram till 12.00 alltså (börjar 7). Jag och städa klickar liksom inte riktigt. Men jag har iallafall lärt mig grejer idag, min första dag på jobbet! Sammanlagt har jag jobbat 9,5 timmar idag... För direkt efter städningen var det vidare in på Du & Jag för att märka om till rea. Och det var ju några plagg om man uttrycker sig milt. Har säkert skrivit minst 200 realappar idag! Puh. Imorgon är det bara städning. Skön...t.

Och jag har spillt glass på mitt tangentbord. Så.

premiärdoppet!

27:e juni. Inte en dag för sent! Men inte var det varmt eller... 21 grader är ju lite för kallt kan jag tycka. I år hoppas jag dock på att kunna bada utomhus någon annanstans än i poolen, till skillnad från förra året. Oops!

Bild från förra året då jag nästan saknade hår helt.
Men däremot en fiin färg som jag vill ha tillbaka!