greveholm

Imorgon är det första december och då är det dags att börja kolla på Greveholm! TJOHEJ!

Finns det seriöst någon bättre julkalender? Jag älskar slottet, musiken, att härma karaktärerna, känslan, ALLT!

Puss på det :*

första advent!

Idag är det första advent! Och jag har städat mitt rum från grunden: plockat ihop, dammat och dammsugit. Och så har jag såklart julpyntat. Men jag saknar julkänsla... Det måste vara för att det är så grått och TRÅKIGT ute! Jag saknar snön! Den är välkommen vilken dag som helst, gärna imorgon. Och absolut i god tid innan jul!

Jag, mamma & pappa gick iallafall fram på julskyltningen. Det var mysigt! Det är så fint i alla skyltfönster (speciellt i Du & Jag's) och vanliga fönster också för den delen. Julpynt överallt! Me like. Jag vann ett paket också som innehöll en klocka. Dock jag har ju redan en jättefin som jag fick när jag fyllde så det blir julklappsleken av den här! Och nu är jag också lite klokare på vad jag ska köpa till diverse människor i julklapp. Det är så kul att titta på julklappar!

Första advent... Nu börjar arbetet med att hålla ljusen i en jämn linje!


Stora skyltfönstret som jag har gjort ^^,


Och lilla, där jag fick hjälp av kusinerna :)

veckan i bilder:

Först nu kan jag sätta mig ner i lugn och ro vid datorn! Har haft fullt upp hela helgen. Puh.

En rolig grej (eller det händer tuusen roliga grejer, men här väljer jag att fokusera på detta) hände i skolan i veckan. Lisa kastade en madarin till Maria, men det var ett dåligt (eller väldigt bra, beroende på hur man ser det) pass så mandarinen studsade på backen och upp på en cykelpakethållare!
Bildbevis:


Sedan så är jag & Johanna ganska gulliga mot varandra. För på fredagen när jag kom till skolan så sken Johanna upp som en sol när hon såg mig! Det var för att vi hade en varsin födelsedagspresent till varandra! Jag gav henne i förskott och hon gav mig i efterskott. Jag fick det här fina paketet  och inuti det var det en ! Jag fick också ett sött kort! Framsidan:  och inuti  . Och Johanna fick en liten badanka och badgroda av mig! Rosa såklart !


Fredagkvällen tillbringades hos Julia med lite mystjejer. Vi kollade på Idol, åt pepparkakor och jag knäppte massa kort (!)

Jag & Lisa!
Ooh, vilket foster!Och i lördags var jag faktiskt på hockeymatch! Brynäs - Luleå. Tydligen var det en väldigt spännande match... 4-3 efter förlängning! Närå, men det var skoj, även om det var skojigare att prata göteborska med Paula och leka kommentator. Men som jag sa innan: jag är bara med för det goda sällskapets skull. Hockey, eller sport över huvud taget, är inte min grej. Men vi fick gratis biljetter av skolan och gratis är gott! Efter matchen så åkte vi hem till Paula och kollade på Family Guy, Haha helt sjukt program! Men ack så roligt. Sen åkte jag tåg hem med en vagn full av dryga fyllisar.