söndag

Nu är det 28 grader här inne, inte den ultimata sovtemperaturen precis...

Idag har jag varit ute hela dagen och solat och badat :) Och det har varit nästan 24 grader i poolen! Lite för kallt ändå, men om man leker med grannarna och kastar boll är det inte så kallt.

Och på kvällningen har jag sprungit i hettan. Det fläktade inte ens! Helt vindstilla. Så efteråt hoppade jag i poolen och kylde av mig, riktig skönt.

Nu ska jag krypa ner under ett supervarmt täcke med pojkvän :)

lördag

Vaknade upp med Lissbetth i/på (osäker på vilket, haha) Linn's place denna vackra lördag. Ute på balkongen sken solen och det var supervarmt! Samtidigt som fåglarna kvittrade på det där speciella utomlandssättet... Älskar det! Dom stunderna är det faktiskt inte så dumt att på i Sverige. På tåget hem fick vi sällskap av halva Stockholms lågstadieklasser som förde "onödigt mycket oväsen" som en lärare själv uttryckte det. Sen vandrade jag hem och tog premiärdoppet med Oscar! Det var dock bara 18 grader i poolen, lite för kallt för min smak, men man måste ju ändå ta tjuren vid hornen när det snart är juni..! Vi solade och badade nästan hela dagen, för sen kom det lite släkt hit och åt.

Min perfekta tallriksmodell!


HELT SJUKT! På altanen på baksidan vid 7-8 tiden på kvällen.
Uppe = ute
Nere = inne


 
Efter efterrätten drog jag till Näsbacken där hela högen av underbara tjejer var. Dom grillade och jag var fotograf för jag hade ju redan ätit. Och vi tog massa gruppbilder med min "klicker" som jag kallar den (alltså en sån där fjärrstyrningsgrej). När knotten och myggen blev helt outhärdiga åkte vi till gamla skolan och spelade lite brännboll med lite killar. Vi blev 18 st till slut! Och jag är helt övertygad om att vi girls vann ganska stort faktiskt... Men där fick vi inte heller vara ifred från alla mygg, dom är helt galna! Så då åkte vi till Julia och kollade lite på film. Sen somnade jag gott i Oscars säng :)

Gullungar!


Like the old times.. :)


Hela gänget! :)


Gissa vem som är fashion!


Quy goes mad ;)

fredag

Nu ligger jag lite efter här, men jag börjar med fredagen.

Helt i onödan klev jag & Lissbetth upp vid 6 på morgonen, för att ta halv 8 bussen till skolan som vanligt (vi börjar egentligen 10.45 på fredagar). Detta för att vi skulle hinna filma klart projektet. Men eftersom en viss lärare aldrig dök upp så satt hela gruppen sysslolösa fram till typ halv 11! Snacka om slöseri med tid. Men hur som helst så hann vi filma klart allt ändå, så det var najs :)

Larsson / Olsson!


Behind the scenes i gympasalen!


Snigg!


När jag kom hem var det hur varmt som helst så jag la mig ute och solade ett tag. Och i vanlig ordning när jag ska iväg någonstans, den här gången klassfest, så blir det alltid jättestressigt på slutet. Jag tror att datorn kan ha ett finger med i spelet där... Då flyger tiden bara iväg! Sen skulle jag ju duscha, äta, packa väska och fixa till mig också..! Jag är och förblir nog en obotlig tidsoptimist.

Jag & Lissbetth åkte in till Gävle och gick förbi the sweet candyman, påväg till Lissbetth's kusins place där vi skulle lämna sovsaker. Sen gick vi till bussen, som tog oss till Sofia, i vilken vi konverserade om djupa ämnen, höhö. (Se Lissbetth's blogg för dialog). Dit kom även Linda och sen begav vi oss till klassfesten. Och det verkar vara snarare en regel än undantag att det någon som spyr och att alla drar innan 12 på våra klassfester...


Lindas bild :)