MP

Om man undrar hur jag kan rösta på miljöpartiet och samtidigt resa runt så mycket, så är det för att jag lever min dröm och gör det jag brinner för men samtidigt kompenserar på annat sätt. Som till exempel så äter jag inte kött, har inte gjort på 9 år och då ska man veta att köttproduktionen står för ca 15-20 % av världens totala koldioxidutsläpp (källa källa) medan flyget svarar för ca 3 % av det totala koldioxidutsläppen i världen (källa). Jag cyklar även till jobbet och sopsorterar allt som går att sopsortera. Så jag är rätt säker på att mitt fotavtryck på klimatet är mindre än de flesta (köttätare) andras. 
 
Här ser man att nötkött är det värsta du kan äta ur miljösynpunkt. Förutsatt att det inte är närproducerat, KRAV och ekologiskt då men tyvärr är ju det mesta folk köper inte det.
 
 
Så jag tänker fortsätta resa. I höst är planen att åka till Zimbabwe och hjälpa till på ett räddningscenter för djur. Sen hoppas jag även på att hjälpa till på barnhem i framtiden och resa för att hjälpa andra.
 

Paulatallica

Det som piggar upp mig såhär när hemkomstdepressionen kommer är att träffa mina fina vänner! Först ut är Paula, eller "Metallica" som hon fick heta när jag pratade om henne med Fredrik när vi var borta. Han är inte lika bra på att komma ihåg namn som jag... Och Johanna, du är "Tröjan" efter historien om tröjan som du berättade två gånger för mig ;)

Är lite avis på den här ramen!!