under ytan

Sova var det ja..! Jag ska ju för tusan jobba imorgon. Oseriöst av mig att vara uppe såhär sent då. Fast jag börjar ju inte förrän 11 så det är nog lugnt men nu får jag faktiskt sluta dryga! Ååååh jag hatar min obefintliga självdiciplin. Nu är det faktiskt god natt! På riktigt den här gången.

jag vet, jag vet, jag vet att du finns där

Shit, nu får jag ge mig. Kom ju hem för snart en timme sen och fastnade här på en gång. Jag har varit i lekparken med massa mysigt folk :) Bilder kommer sen, i mån av tid... Jag är rätt upptagen nu nämligen. Imorgon är det ju massor som ska göras! Men datorn ligger ju rätt högt upp på priolistan så det hinner jag nog, höhö.

Och jag älskar numera den här låten! Har alltid gillat den men ikväll gjorde jag min egna version av låten och även en tillhörande musikvideo, som såklart filmatiserades. Av ingen mindre än Lissbetth. Detta är dock originalversionen av låten. Men håll till godo, snart kommer även min! Haha, jag trodde förresten förr att han söng "om du ryter..." Men det hade ju också passat in. Lite iallafall.

(Gaaaaaaaaaah det är ju omöjligt att hitta en original musikvideo på youtube
 till gamla låtar! Det kanske inte ens är riktiga låten men jaaaaaaaaja.)

"vi vinner ju aldrig något"

När det kommer nya kläder till affären så ligger varje plagg inpackat i en egen plastpåse. Och kläder av samma sort ligger ofta tillsammans i ytterligare en plastpåse. I plagget finns också lite papper gömt. Som miljövän är det väldigt tungt att slänga allt detta i brännbart, eftersom det går att återvinna plast och det går att återvinna papper. Så för att lindra mitt samvete lite så har jag några gånger grävt i den stora sopsäcken där man slänger allt, efter plastpåsar, för att sedan gå ner med det till återvinningsstationen. För det smärtar något enormt att veta att plasten bara bränns upp istället för att återvinnas.

Och apropå återvinning: när jag var liten så förstod jag inte riktigt vad återvinning var för något. Jag trodde att det var en tävling, där man kunde vinna massa saker. Det hör man ju på namnet åter-vinning. Dock tyckte jag det var hemskt konstigt att vi aldrig vann någonting, eftersom vi skänkte så mycket saker till återvinningen... Idag vet jag förstås bättre. Fast visst vinner man något ändå - på sikt så mår ju miljön mycket bättre och det är ju en vinst. Sen får man också renare samvete på köpet, och det är ju också bra.