hej å hå

Wihoo, kolla in mitt företags blogg! OJ va konstigt det lät... Men jo, jag har faktiskt ett företag. Så.

Och jag är så less på skolan att jag känner att hoppa av faktiskt är ett alternativ, och då är det ändå bara knappt 6 månader kvar av hela min skoltid - ja då kanske man kan förstå hur less jag är.

Jag saknar även en vettig hårfärg! Bild från förra året eller förra ändå.
Och jag saknar vååååren! Allt är så himla mycket skojigare och lättare då.

miss motorstopp

Fan, jag är tillbaka. Jag trodde det bara var i början jag brottades mot motorstoppen. Men nepp, idag var jag där igen - på körskolan med en lärare dessutom! Det blir bara pinsammare och pinsammare ju mer jag tänker på det... Jag skojar inte, det blev stopp säkert 20 gånger i slutet av lektionen när jag skulle backa in och parkera! Det har aldrig hänt förut... Stackars läraren. Jag kom också att tänka på att shit vilket läskigt jobb det är! Åka bil med helt vilt främmande människor som man inte känner över huvud taget, då måste man ha nerver av stål. Vilket inte jag hade alls idag. Åååh nu skäms jag, jag gjorde ju bort mig skitmycket! Usch usch usch....

my hotwheel goes under the door

Sitter här i min ensamhet och skrattar högt för mig själv. Jag hittade en supersuperrolig sida där jag kan känna igen mig ibland! Saltmannen.se - felhörda låtar! Hysteriskt roligt!

Rubriken är Celine Dion's My heart will go on som någon har hört lite fel...