julsångernas återkomst

Nu kan jag inte hålla mig längre - jag har börjat lyssnat på julmusik! Jag tänkte börja den 24:e oktober men då kändes det inte riktigt bra så jag sköt upp det till den 1:a november istället. Men nu kan jag som sagt inte hålla på det längre så jag börjar en dag i förtid! För om mindre än en månad är det faktiskt första advent. 

Min absoluta favorit är En julsaga eller Fairytale of New York. En äkta jullåt är vad det är! Älskar julen och längtar som en tok!!!hallowenkväll #1

Halloweenkvällen igår började med ett jätteskratt från högtalarna på högsta volym när Forsbergs gjorde entré. Det var jag som var DJ så tajmingen var perfekt, haha.  Sen blev det mat, Idol, paparazzibilder, filmtittande och så. Alla hade iallafall ansträngt sig och klätt ut sig jättebra! Det blir bättre och bättre för varje år verkar det som... Ser redan fram emot nästa!

Halloween 2008!


I år hade vi tagit det till en ny nivå...


Familjen Adams, haha.


Ängeln & Djävulen


Barnen ^^

witch

Nu är Halloweenkvällen med grannarna slut... Det har varit väldigt trevligt, som alltid med dem :) Skitsnygga bilder kommer imorgon! Jag är för övrigt en ängel ikväll och imorgonkväll ska jag utveckla det på tjejkvällen hos Sofia :)

God natt!

Jag förra året som mindre attraktiv häxa...