lycka som ett brev på posten

När jag cyklade hem idag kände jag att jag inte alls var glad. Helt utan anledning egentligen, men ibland är det ju så. Jag behövde bara komma hem och öppna postlådan och upptäcka ett paket adresserat till mig för att känna hur jag genast blev jättejätteglad! Jag visste direkt vad, eller vem, det var - Åke! Paketet innehöll även tre sidor skrivna av Lovan, om hennes dag den 30:e mars, som för övrigt verkade helt underbar! Jag kände mig väldigt bortskämd när jag satt och läste breven och såg att Åke dessutom hade ett armband som det stod
L ♥ M på. Bortskämd för att jag har så otroligt fina vänner! Jag är väldigt lyckligt lottad.

Imorgon åker jag & Åke till Stockholm och sedan på lördag morgon åker vi till London! Vi ska ta väldigt fina bilder där :)

Längesen man såg honom nu! Men nu är han hos mig och fylld av energi från
L, Q & J 
Vi gick ut en sväng och firade bästaste Musse som fyller 8 år idag!

naturkunskap

antrum, mikrovilli, peristaltik, billyrubin, erytropoetin, megakariocyt, fibrin, fibrinogen, fagocyter, lymfocyter, monocyt, granulocyt, sinusknutan, alveoler, kapillär, systoliskt, diastoliskt, nefron, glomerulus, ENS.

Det är exempel på ord jag har stött på i mitt pluggande. Som sagt, jag ska inte bli läkare, men man börjar ju fundera när jag faktiskt har koll på de flesta av dessa ord...

s u c k

NU HAR JAG PLUGGAT ÄNDA SEN JAG KOM HEM VID 5! OBSERVERA ATT KLOCKAN NU ÄR 10. Dock har jag tagit några sammanbrottspauser och kisspauser (eftersom att den glatta muskulaturen som omger urinblåsan tänjs ut och urinröret slappnar av, samtidigt som en slutarmuskel ser till att jag inte konstant behöver gå på toa, så blir jag medveten om att jag är kissis). Det har hörts ett otal djupa suckar från mitt rum ikväll, då musklerna som utvidgat brösthålan slappnar av vid utandning och därför kan jag därmed andas ut. Nu kan man ju undra om jag har blivit helt knäpp eller om jag faktiskt har lärt mig saker under mitt pluggande... Bara för att klargöra: jag utbildar mig INTE till läkare eller liknande, även om det kan verka så på all den information jag tvingas pränta in i min hjärna. Detta är dock helt och hållet mot min vilja.

Jag såg att jag var iakttagen av en katt under mitt pluggande ikväll:
Sedan insåg jag att jag var omgiven av ett helt zoo!

Kråka

Domherre

Rådjur & skata (jag älskar rådjur!)

Trött sköldpadda!