fyrverkerier

Det är ju en massa snack nu i eko-tider att man inte ska skjuta upp raketer och fyrverkerier eftersom att det är så dåligt för miljön. Och jag säger som min gammel-morfar; ska man hålla på skjuta raketer så håller man tyst om miljösnacket eller så låter man bli hela uppskjutningen över huvud taget. Dubbelmoral är vad det är. Men jag tycker ju förstås att man kan låta bli ändå för miljöns skull ;) Vi brukar aldrig köpa fyrverkerier, men i år ska vi och grannarna skjuta upp typ rislampor som är mycket bättre för miljön (Y)

Men jag tycker ju också så synd om djuren..! Lilla Freddie har ju aldrig varit med om nyårsafton förr och han kommer säkert att bli jätterädd :< Och så alla djur i skogen! Usch, det är mer jobbigt än trevligt och fint för mej vid tolvslaget, för jag tänker bara på alla stackars djur :/ Men jag ska försöka isolera mina kaninburar så gott det går.

bättre

Jag tror att jag är på bättringsvägen *peppar peppar* Frukosten har inte kommit upp :D Och jag har ingen feber heller, så nu tänkte jag gå ut i det fina vädret med kaninerna och kolla på när familjen och grannarna grillar. Jag får inte komma nära för alla är livrädda att dom också ska bli sjuka. Men då är det faktiskt farligare att gå in på ICA än att sitta vid grillen med mej som inte ens rör något. Tänk alla som går och tar på frukterna i affären till exempel, med sina bacill-händer! kan man bli sjuk, men inte om man sitter ute i den fria luften och den sjuke inte tar i något och dessutom har vantar på sej. Jag är inte farlig, men folk är ändå rädda för mej, hm... Jaja, man blir lite less bara. Det är inte fashion att vara sjuk.

MAGSJUK?!

Perfekt, såhär till nyår och allt, precis som jag ville! Näe fy fan! Jag hatar att spy, jag hatar feber, jag hatar att ligga och svettas som en gris i sängen, jag hatar att vara hungrig hela tiden, jag hatar huvudvärk, jag hatar att vara sjuk! Usch, jag har inte ätit nåt på hela dagen... Eller jo det har jag, men det är inte kvar in my stomach... Blääääääääää! Näe, nu ska jag krypa ner under täcket och kolla klart på När karusellerna sover.

Ha det så bra och ät vitpepparkorn!