when money grows on trees...

...people live in peace.

Världens skojigaste fotolektion idag :) En av dom iallafall. Var i studion och fotade, i love it. Men jag tror dock att jag passar bättre bakom kameran än framför... Haha. Sen har jag äntligen lärt mej hur curves funkar i Photoshop, har aldrig fattat det innan men idag hade vi en cool vikarie som lärde oss alla :> Nu var jag inte så pass ambitiös att jag orkade lägga ut nån bild men det kommer nog sen... :)

larven

Som alla säkert redan vet vid det här laget så blev jag serverad en larv i skolmaten för ett par veckor sedan. Att vi gick till tidningen med det  var tydligen väldigt provocerande för vissa, läs insändaren i GD här: http://gd.se/insandare/insandare/1.872745.

Sodexo har iallafall fått svar från en insektsexpert på Anticimex och skickat vidare mailet till mej:

"Det jag kan säga om den larv som hittats i skolmatsalen på Borgarskolan är att det är en fjärilslarv.

Larven är tämligen misshandlad, torkad och till vissa delar täckt med något material som fäst på larvens utsidan. Då det inte är möjligt att avgöra art kan det vara en larv som kommit in med råvaror eller kommit in i produkten vid tillverkning eller förpackning.

Kan ej se att larven är grön tillfärgen som uppges i gd.se/nyheter/gavle."

Jaså, det var alltså en torkad, misshandlad fjärilslarv på besök i soppan. Mmmm! Och tydligen var den inte grön heller. Fast den var grön för det såg jag. Äckligt var det iallafall!

ladies, please!

Min aggressivitet fortsätter... Stackars mina classmates..!

Närå, jag hoppas att det inte är illa! Men är är bara så otroligt irriterad. På vad vet jag inte. Jag hade starka funderingar på att stanna kvar i sängen imorse för jag vaknade (en kvart för sent) och svettades som en gris! Men när jag tog febern visade den bara 34.5 grader?! Fan också, tänkte jag. Jag vill ju stanna hemma! Men jag pallrade mej upp för att till slut cykla till station.

Skoldagen innehöll:
Bild, där jag håller på göra en fruktansvärt ful sko i lera.
Spanska, lite halvambitiöst skrivande om Enrique Iglesias.
Lunch
Matte, fick reda på proven och halleluja - inga rester! Men jag är ändå ganska sur över två poäng som jag missade på ett mycket klumpigt och onödigt sätt.
Svenska, bokpresentation! Jag trodde det skulle vara lite slappt och avslappnat i smågrupper sådär, men nejdå! Hela halva klassen skulle jag presentera min ganska dåliga bok för! Till mitt försvar för den utomordentligt dåliga persentationen kan jag säga att jag hatar (verkligen verkligen råhatar!) att redovisa och har alltid gjort! Det förklarar också den skakiga rösten och rödfärgade ansiktet.

Det som jag kan skratta lite åt i efterhand är rubriken, ett citat av Cynthia. HAHA.