hår

Återigen... Jag får ångest när jag ser mitt hår på gamla bilder! Mest för hårfärgen. Jag dör vad fint det var på den tiden! Och alla säger att jag kommer säga samma sak om det jag har nu, sen i framtiden. Men det tror jag inte. Nu är det inget speciellt alls.  Jag vet inte vad jag ska göra - försöka färga det som det var (dock blir det svårt eftersom solen gjorde det mesta jobbet) eller gå tillbaka till rött. Det är ju det som är sniggast. Och då kanske det kommer utveckla sig själv till det ljusa som jag också vill ha. Hmmmmmmmmmm.
 
Orange / Rött
 
 
Koppar

 
Kopparblond typ?
 
Och ps. Permanent är ju jäkligt snyggt och praktiskt också!!! AAAAAH!
 

10

Nånstans trodde jag att Musse skulle få uppleva sin 10 årsdag, den 31a mars 2013. Men jag är glad över att han fick ett stort kalas på hans 9 årsdag förra året iallafall!

Nu när snön har smält på gravplatsen blir det så påtagligt att han inte finns mer, när man kan se den uppgrävda jorden, korset och en vissen blomma. Jag ville så gärna att han skulle få uppleva våren och sommaren igen eftersom han älskade det gröna gräset så mycket. Han var ingen vinterälskare, precis som jag. Jag har börjat hat vintern mer och mer nu eftersom vi har den typ 6 månader per år. Jag och Musse vill ha vår och sommar för allt är mycket enklare då. Även om den här våren och sommaren är lite mindre enkel i år.