stavningsskolan #12

Nu var det längesen! Det är lätt att ha något att skriva om i stavningsskolan om man tittar på Kissies blogg... Hon har varit i London och letade efter en "ralph laouren skjorta" (konstigt att hon inte ens vet vad märket heter när hon själv är så märkesfixerad...) och besökte på "madam taousse" (Madame who?!) och tyckte det var konstigt att "Justin Bieber (hur stavas hans efternamn?)" hade en egen docka. Det är ju väldigt komiskt att det enda hon stavar rätt på av dessa tre är det hon visar att hon är osäker på och undrar hur Biebers efternamn stavas, när hon faktiskt stavade rätt! Om jag är osäker på hur något stavas, som Madame Tussauds, är det bara att googla! Då ser man på en gång hur det stavas och det är inte svårt alls. Konstigt hur hon kan vara Sveriges största bloggerska faktiskt - det ger inte ett seriöst intryck med massa stavfel och särskrivningar och hundra smilegubbar i texten.

extrahelg

Två dagars ledighet känns i detta nu underbart. Efter ett 11-timmars igår och 9,5 timmar idag kunde det inte passa bättre. Imorgon ska jag träffa två (eller tre i bästa fall) klasskompisar med tillhörande hund och säga hejdå till en annan som åker till San Francisco i två veckor! På torsdag ska jag klippa mig (äntligen!) och julpynta hemma!

Blir säkert inte mer sugen på att ha hund
när jag träffar den här lilla live imorgon...
Lånade Sandras bild!

Shit vilket tråkigt inlägg... Men Felicia har anmärkt på mitt dåliga uppdaterande! Here you go!

vadå snö?

Går in på facebook och ser typ 100 uppdateringar om snö! What? Det är inte snö när det är regn och inte ens stannar på marken!
Det här är däremot snö:
Första advent förra året på julskyltningen. Betydligt mer stämning då! Nu var det regn och slask, yey.
Observera att jag absolut inte ber om snö, men kanske en centimenter eller två skulle vara okej såhär till första advent!