-HEEEJ!

Man ska inte ropa hej förän man har kommit över bäcken, men det gjorde nog jag här...

Jag tyckte ju att min näsa läkte så bra med piercingen (och tre förkylningar!!!) på dom 8 veckorna, sen verkade jag ta ut segern i förskott... Eller förskott var det ju inte heller, jag bytte den tre dagar för tidigt för jag råkade slita ut den i sömnen! :O Och eftersom stången på läk-grejen är så fet så fick jag inte igenom den igen utan att svimma... Så jag bytte till en vanlig liten plupp i stället. Sen har jag hållt på lekt och provat massa andra lite tjockare så nu är det typ som två hål inuti... Hur som helst gör det lite ont om jag viftar på näsborrarna eller rör den... Men som sagt, jag ska inte ta ut den (bara tvätta) tills efter Thailand!!! Så det så.

Idag har jag ätit vegetarisk sallad på Wayne's med trevligt sällskap :) Det var mycket gott men lite lökigt och jag blev inte mätt, höhö, men allt är ju bättre än Sodexo... Lök är förresten en egen familj, hör alltså inte till rotfrukter haha ;)


Jag ska försöka bli aktiv här igen, vi har pratat bloggar idag så nu är jag lite inspirerad igen ^^,

text

Nu är det text med Per               Erik. Det ska bli spännande.

Det är inte riktigt bra i min näsa för jag har pillat sönder hålet litegrann. Det var dumt gjort... Så nu ska jag låta den vara ända tills efter Thailand.

Nu är jag hungrig, det var ju trots allt över 2 timmar sen jag åt frukost...

Här är jag just nu, för den som ville veta:

press

Nu känner jag mej fett pressad för Lissbetth anmärkte på min dåliga bloggning... Men jag har välkomnat SIMS tillbaka i mitt liv igen, så på den vägen är det, såattsäga. Haha.

Men nu har jag tydligen blivit förkyld och det är ju alltid lika roligt. Fan va förkyld jag har varit på sista tiden! Jag som alltid är frisk :< Imorgon är det fredag och det uppskatta ganska starkt av mej ^^

Nu ska jag hoppa in i duschen!