Innehållsrik dag

Idag har vi haft fullt upp!

Det var jättefint och varmt väder och dagen till ära spenderade vi inne på Field museum! Meb vi promenerade iallafall dit och fick lite sol på oss. Väl där var gubben i biljettkassan rätt grinig men när vi sa att vi var från Sverige sken han upp och berättade att han och hans fru ska dit i sommar och åka på järnvägen (?) och kolla på nåt från andra världskriget i bergen... Inte riktigt säker på vad han mena men men ;)


Det var iallafall ett jättestort museum med massa olika utställningar! Mina förhandsfavoriter dinosurierna och mumierna var bäst :) Men även däggdjur världen över var intressant. Har alltid undrat över de uppstoppade djuren, varför dom är döda över huvud taget, och det satt skyltar med svar på mina frågor: de har dött en naturlig död på djurparken eller i djurreservat så jag får hoppas att det stämmer. Den största T rex som har hittats! Med 90% av alla benen intakta. Skallen väger 272kg!
Jag krympte!Mumier!Mer dinosaurierIstidsdjur


Bananfarmare / giftsprutare...


Sen på kvällen bar det av till United Stadium och Bulls match!! Det var inte som Rangers matchen, att man hade sitt egna space utan det är mycket trängsel... Men Madison är nog större och med fler ingångar så då blir det väl inte så packat med folk. Kvällens publiksiffra var 22000. Jag köpte iallafall en snygg Bulls t-shirt och en maskotbjörn i shoppen!

Matchen började rätt dåligt, Bulls hade ingen gnista och gjorde turnovers hela tiden och tog inga returer. Även publiken var loj. Som värst var det underläge med 18 p men sen inför 3:e perioden hade dom ryckt upp sig och tog ikapp! Pistons missade mycket och Bulls började sätta sina skott. Matchen slutade 106-98 till slut! Riktigt rolig match att se!  Och publiken kom igång sen också så stämningen var grym! Kul också att Jonas Jerebko spelar i Detroit! Och på grund av att Bulls fick över 100p och vann fick alla en gratis big mac på McDonalds med kupong efteråt. Det blev pommes för mig ;)

Michael Jordan

Scottie Pippen

Nu är jag helt slut igen! Ska duscha och boka nästa destination nu sen soooova!


1 Maggie:

skriven

Wow snacka om att hinna se och göra saker! Kul! Undrar vart ni ska nu då då?? Love you❤

2 Vivvi:

skriven

Gud så häftigt med basketmatchen!!! :) Är så avis!! Vilken resa ni gör, så kul att få följa er! Alla hälsar! Kramar från Forsbergs

Kommentera här: