Jobbig morgon

Hade lite oflyt imorse när vi skulle till flygplatsen... Vi frågade receptionen om de kunde fixa en free shuttle ner till downtown till kl 8 och det skulle dom. Så vi åt frukost och kom tillbaka till kl 8 och skulle vänta sa dom. Och vi väntade. Och väntade. Och klockan blev 8:20 och vi skulle med en airport buss från downtown 8:33! Så vi sa till och den skulle ha hämtar oss redan men hon ringde en taxi så fick vi se vem som kom först. Taxin kom först och vi åkte till busstationen men vi hade missat den. Eller så fattade vi inte hur man skulle gå på för det fanns liksom ingenstans för bussen att stanna. Nästa skulle gå om en timme och det skulle bli för tight med flyget. Så det fick bli en dyr taxi ändå trots att vi hade tänkt åka för 5 gånger så lite med bussen... Så det var lite surt. Försökte även sova i taxin men vaknade av att vi var en halvmeter från att krocka med en bil som körde in precis framför oss, så jag blev klarvaken istället.

Nu väntar vi på planet till Chicago som går via Minneapolis. Är framme i 6-tiden ikväll lokal tid, en timme framåt från här. Då ska vi åka tunnelbana till hotellet! Ingen mer taxi nu ;)
1 Bibbi:

skriven

Men hej på er! Har börjat läsa din blogg i dag, vilken otur med flyget, men hoppas att det har ordnat sig. Det är så roligt att följa dig jätteduktig att skriva och få till fina kort. Ha det bra hälsningar Bibbi

Svar: Tack så mycket, roligt att höra! Hoppas verkligen att du mår bra också! Kramar från oss!
Malin

Kommentera här: