Sista dagen i Vegas

Nu har vi lämnat Vegas och väntar på flygplatsen på planet till LA och sen till Mexico! På nåt sätt känns det lite tråkigt att åka härifrån, det har varit så roligt här :) Dock var enda dagen vi spelade idag! Så vi gjorde slut på småpengarna och man kan väl inte direkt påstå att man vann nåt ;) Jag kan förstå att folk blir spelberoende!! Väldigt lätt hänt att det drar iväg och vips så blir man pank. Vi spelade på dom "vanliga" maskinerna men där är det ju omöjligt att vinna. På rouletten däremot så går det och det är riktigt roligt! Men det dumma är att man blir så kaxig när man vunnit nån gång och kör på men till slut tar ju pengarna slut, istället för att sluta när man är på topp liksom.

Jag höll nästan inte på att få gå igenom säkerhetskontrollen här på grund av mina Clippers shorts! Haha vakten var tydligen inget fan ;)

Dagens frukostställe:

Det var stekvarmt idag! Man skulle egentligen legat vid poolen en sån här dag men vi var ju tvugna att checka ut. Förhoppningsvis blir det lite bad i Mexico!Kommentera här: