Senaste dagarna

Börjar med en solnedgång på Barbados!
Vi såg varken kändisar eller sköldpaddor på Sandy Lane, men det var en fin och lugn strand med klart vatten! 

Man fick gå en bit för att komma till stranden, genom det här:


Det var väldigt många fina hus i staden Holetown (Rihannas bland annat) men ingen var där. 

Ingången till huset där känsidar och massa rika har lägenhet!

Sen var det såna här söta hus som var butiker:


Såg den här skylten!Efter stranden åkte vi hem och åt på finrestaurang!
Nästa dag, igår, var det dags att lämna Barbados och kvinnan som "tog hand om" oss när vi kom till Barbados på flygplatsen för vi inte hade nån utresebiljett, var där och kände igen oss haha! Men det är klart, kanske inte så ofta nån börjar grina för att man inte hade en utresebiljett (som jag)... Men det var ju inte därför, utan för att jag blev påmind om att snart måste jag och Fredrik skiljas åt :( 

Hur som helst så landade vi i Miami igårkväll kl 19 och skulle ringa efter gratis shuttle bussen från hotellet. Den gick bara varannan timme och såklart hade vi precis  missat den och skulle få vänta 2 timmar. Det kändes lite segt men det man glömmer bort är allt strul när man ska in i landet med alla kontroller och grejer. Det plus att jag skulle prata med Amerian Airlines som hade dragit 6664kr för mycket från mitt konto! Så två timmar var helt perfekt ;) Efter mycket spring upp och ner mellan ticketing och "customer service" utan nån hjälp så började jag gråta och ringde till min bank och frågade vad jag skulle göra. Tydligen var det bara ett preliminärbelopp som hade dragits och tydligen kan det bli sådär dubbelt ibland... Fattade ingenting och kände mig dum över att ha ringt men liksom jag går in på mitt konto och ser att jag ligger på över 5000 minus - klart man undrar vad som är fel! Och att AA stod med en gång för mycket... Och INGEN jävla kundservice för fem öre - så vidrigt otrevliga och nobchalanta människor! Byt jobb där ni inte har med levande varelser att göra istället, ett tips bara.

Idag har vi gjort Miami! Dollarn är nere på 6,5 nu wohooo så det blev lite shopping... Vi spanade in stranden också och WOW!!!! Största, längsta och bredaste stranden jag sett! Och lika turkost vatten som Mexico och Barbados :)

Det är helt galet varmt här!

Pottery barn! Vännerfansen förstår ;)


Fancy toalett inne på Pottery barn!


Innan middagen. Burgare såklart!


På kvällen åkte vi till downtown men där var det tvärdött?! 
Båtbild till Mickan ;)


Bilbild till pappa ;)

Palmbild till mamma ;)


En liten djungel
Tydligen är det här i Miami beach det händer ;) Imorgon ska vi ha en stranddag igen! Sista dagen för mig :(

Hotellrummet!


Kommentera här: